Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151| Назва: | Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале |
| Інші назви: | Obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna tretykale |
| Автори: | Чернець, Сергій Олександрович Chernets, Serhii |
| Ключові слова: | тритикале trytykale борошно boroshno хліб khlib хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby висівки тритикалеві vysivky trytykalevi хлібопекарні властивості khlibopekarni vlastyvosti |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Чернець С. О. Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сергій Олександрович Чернець ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151 |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: хліб, борошно тритикале. Метою роботи є обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна тритикале.Obiekt doslidzhennia: khlib, boroshno trytykale. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna trytykale. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чернець С.О..pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
