Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152
Назва: Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро
Інші назви: Udoskonalennia pidhotovchoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuONA HRUP» mista Dnipro
Автори: Чубук, Андрій Андрійович
Chubuk, Andrii
Ключові слова: борошно
boroshno
підготовка
pidhotovka
вальцевий верстат
valtsevyi verstat
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
реконструкція
rekonstruktsiia
сировина
syrovyna
жито
zhyto
розмел
rozmel
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чубук А. А. Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Андрійович Чубук ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152
Короткий огляд (реферат): Розглянуто характеристику ТОВ «ЮОНА ГРУП», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у Новомосковському району Дніпропетровської області, дане підприємство має у своїй власності елеватор та цех з виробництва житнього та пшеничного борошна. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «IuONA HRUP», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u Novomoskovskomu raionu Dnipropetrovskoi oblasti, dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti elevator ta tsekh z vyrobnytstva zhytnoho ta pshenychnoho boroshna. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чубук А.А..pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.