Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБухгольц, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorBukhholts, Andrii-
dc.date.accessioned2023-08-22T06:42:57Z-
dc.date.available2023-08-22T06:42:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБухгольц А.В. Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Володимирович Бухгольц ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210-
dc.description.abstractЗа результатами дослідження технологічного процесу виробництва вітамінізованого борошна на ТОВ «Дніпромлин» було виявлено чотири критичні контрольні точки на етапах: зберігання борошна, змішування компонентів, дозування вітамінізованого борошна та зберігання вітамінізованого борошна. Для кожної критичної контрольної точки було надано характеристику небезпечного чинника та визначено їх граничне значення.Za rezultatamy doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva vitaminizovanoho boroshna na TOV «Dnipromlyn» bulo vyiavleno chotyry krytychni kontrolni tochky na etapakh: zberihannia boroshna, zmishuvannia komponentiv, dozuvannia vitaminizovanoho boroshna ta zberihannia vitaminizovanoho boroshna. Dlia kozhnoi krytychnoi kontrolnoi tochky bulo nadano kharakterystyku nebezpechnoho chynnyka ta vyznacheno yikh hranychne znachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвітамінізоване борошноuk
dc.subjectvitaminizovane boroshnouk
dc.subjectпідготовкаuk
dc.subjectpidhotovkauk
dc.subjectдозаторuk
dc.subjectdozatoruk
dc.subjectзмішувачuk
dc.subjectzmishuvachuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectвпровадженняuk
dc.subjectvprovadzhenniauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectцехuk
dc.subjecttsekhuk
dc.subjectприбутокuk
dc.subjectprybutokuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.subjectrentabelnistuk
dc.titleВпровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин»uk
dc.title.alternativeVprovadzhennia dilianky vitaminizatsii v tekhnolohichnii linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бухгольц А. В..pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.