Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бухгольц, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Bukhholts, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T06:42:57Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T06:42:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бухгольц А.В. Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Володимирович Бухгольц ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210 | - |
dc.description.abstract | За результатами дослідження технологічного процесу виробництва вітамінізованого борошна на ТОВ «Дніпромлин» було виявлено чотири критичні контрольні точки на етапах: зберігання борошна, змішування компонентів, дозування вітамінізованого борошна та зберігання вітамінізованого борошна. Для кожної критичної контрольної точки було надано характеристику небезпечного чинника та визначено їх граничне значення.Za rezultatamy doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva vitaminizovanoho boroshna na TOV «Dnipromlyn» bulo vyiavleno chotyry krytychni kontrolni tochky na etapakh: zberihannia boroshna, zmishuvannia komponentiv, dozuvannia vitaminizovanoho boroshna ta zberihannia vitaminizovanoho boroshna. Dlia kozhnoi krytychnoi kontrolnoi tochky bulo nadano kharakterystyku nebezpechnoho chynnyka ta vyznacheno yikh hranychne znachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вітамінізоване борошно | uk |
dc.subject | vitaminizovane boroshno | uk |
dc.subject | підготовка | uk |
dc.subject | pidhotovka | uk |
dc.subject | дозатор | uk |
dc.subject | dozator | uk |
dc.subject | змішувач | uk |
dc.subject | zmishuvach | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | впровадження | uk |
dc.subject | vprovadzhennia | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | цех | uk |
dc.subject | tsekh | uk |
dc.subject | прибуток | uk |
dc.subject | prybutok | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | rentabelnist | uk |
dc.title | Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» | uk |
dc.title.alternative | Vprovadzhennia dilianky vitaminizatsii v tekhnolohichnii linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бухгольц А. В..pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.