Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовк, Каріна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Vovk, Karina | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T07:09:03Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T07:09:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вовк К. С. Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фіто добавками : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Каріна Сергіївна Вовк ; наук. кер. Віталій Сегійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211 | - |
dc.description.abstract | Виконано комплексне дослідження, що дозволило теоретично і експериментально обґрунтувати застосування зборів СО2-шротів з рослинної пряно-ароматичної сировини в якості високоефективних добавок рослинного походження для регулювання технологічних властивостей тіста і формування функціональних властивостей заварних пряниківVykonano kompleksne doslidzhennia, shcho dozvolylo teoretychno i eksperymentalno obgruntuvaty zastosuvannia zboriv SO2-shrotiv z roslynnoi priano-aromatychnoi syrovyny v yakosti vysokoefektyvnykh dobavok roslynnoho pokhodzhennia dlia rehuliuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei tista i formuvannia funktsionalnykh vlastyvostei zavarnykh prianykiv | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | збагачення | uk |
dc.subject | zbahachennia | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | пряники | uk |
dc.subject | prianyky | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | випікання | uk |
dc.subject | vypikannia | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | zberihannia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | розробка | uk |
dc.subject | rozrobka | uk |
dc.subject | збір | uk |
dc.subject | zbir | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv zbahachenykh fitodobavkamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вовк К. С..pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.