Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВовк, Каріна Сергіївна-
dc.contributor.authorVovk, Karina-
dc.date.accessioned2023-08-22T07:09:03Z-
dc.date.available2023-08-22T07:09:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВовк К. С. Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фіто добавками : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Каріна Сергіївна Вовк ; наук. кер. Віталій Сегійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211-
dc.description.abstractВиконано комплексне дослідження, що дозволило теоретично і експериментально обґрунтувати застосування зборів СО2-шротів з рослинної пряно-ароматичної сировини в якості високоефективних добавок рослинного походження для регулювання технологічних властивостей тіста і формування функціональних властивостей заварних пряниківVykonano kompleksne doslidzhennia, shcho dozvolylo teoretychno i eksperymentalno obgruntuvaty zastosuvannia zboriv SO2-shrotiv z roslynnoi priano-aromatychnoi syrovyny v yakosti vysokoefektyvnykh dobavok roslynnoho pokhodzhennia dlia rehuliuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei tista i formuvannia funktsionalnykh vlastyvostei zavarnykh prianykivuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзбагаченняuk
dc.subjectzbahachenniauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectпряникиuk
dc.subjectprianykyuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectвипіканняuk
dc.subjectvypikanniauk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectzberihanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectрозробкаuk
dc.subjectrozrobkauk
dc.subjectзбірuk
dc.subjectzbiruk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавкамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv zbahachenykh fitodobavkamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вовк К. С..pdf2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.