Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Носенко, Ілля Іванович | - |
| dc.contributor.author | Nosenko, Illia | - |
| dc.date.accessioned | 2023-08-28T07:05:49Z | - |
| dc.date.available | 2023-08-28T07:05:49Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Носенко І. І. Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ілля Іванович Носенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива на основі рослинного молока. Метою роботи є розробка рецептури морозива з функціональними властивостями, а саме для людей, хворих на лактозну неперетравність.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva na osnovi roslynnoho moloka. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury morozyva z funktsionalnymy vlastyvostiamy, a same dlia liudei, khvorykh na laktoznu neperetravnist. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | морозиво | uk |
| dc.subject | morozyvo | uk |
| dc.subject | безлактозні продукти | uk |
| dc.subject | bezlaktozni produkty | uk |
| dc.subject | рисове молоко | uk |
| dc.subject | rysove moloko | uk |
| dc.subject | харчова алергія | uk |
| dc.subject | kharchova alerhiia | uk |
| dc.subject | непореносимість лактози | uk |
| dc.subject | neporenosymist laktozy | uk |
| dc.subject | функціональне призначення | uk |
| dc.subject | funktsionalne pryznachennia | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva funktsionalnoho pryznachennia | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Носенко І.І..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
