Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНосенко, Ілля Іванович-
dc.contributor.authorNosenko, Illia-
dc.date.accessioned2023-08-28T07:05:49Z-
dc.date.available2023-08-28T07:05:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНосенко І. І. Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ілля Іванович Носенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва морозива на основі рослинного молока. Метою роботи є розробка рецептури морозива з функціональними властивостями, а саме для людей, хворих на лактозну неперетравність.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva na osnovi roslynnoho moloka. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury morozyva z funktsionalnymy vlastyvostiamy, a same dlia liudei, khvorykh na laktoznu neperetravnist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectбезлактозні продуктиuk
dc.subjectbezlaktozni produktyuk
dc.subjectрисове молокоuk
dc.subjectrysove molokouk
dc.subjectхарчова алергіяuk
dc.subjectkharchova alerhiiauk
dc.subjectнепореносимість лактозиuk
dc.subjectneporenosymist laktozyuk
dc.subjectфункціональне призначенняuk
dc.subjectfunktsionalne pryznachenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Носенко І.І..pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.