Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерлова, Ганна Андріївна-
dc.contributor.authorBerlova, Hanna-
dc.date.accessioned2023-08-28T07:26:21Z-
dc.date.available2023-08-28T07:26:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБерлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamyuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectцукристі кондитерські виробиuk
dc.subjecttsukrysti kondyterski vyrobyuk
dc.subjectкарамель льодяниковаuk
dc.subjectkaramel lodianykovauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectзбагаченняuk
dc.subjectzbahachenniauk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectvitamin Suk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectaskorbinova kyslotauk
dc.subjectзалізоuk
dc.subjectzalizouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Берлова Г.А..pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.