Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Берлова, Ганна Андріївна | - |
dc.contributor.author | Berlova, Hanna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-28T07:26:21Z | - |
dc.date.available | 2023-08-28T07:26:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Берлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | цукристі кондитерські вироби | uk |
dc.subject | tsukrysti kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | карамель льодяникова | uk |
dc.subject | karamel lodianykova | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | збагачення | uk |
dc.subject | zbahachennia | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | vitamin S | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | askorbinova kyslota | uk |
dc.subject | залізо | uk |
dc.subject | zalizo | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Берлова Г.А..pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.