Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Назва: Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
Автори: Берлова, Ганна Андріївна
Berlova, Hanna
Ключові слова: цукристі кондитерські вироби
tsukrysti kondyterski vyroby
карамель льодяникова
karamel lodianykova
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
збагачення
zbahachennia
вітамін С
vitamin S
аскорбінова кислота
askorbinova kyslota
залізо
zalizo
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Берлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Берлова Г.А..pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.