Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорох, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorBorokh, Anna-
dc.date.accessioned2023-08-28T07:36:53Z-
dc.date.available2023-08-28T07:36:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБорох А. С. Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Сергіївна Борох ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого і проділу гречаного. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба з пшеничного борошна з додаванням круп’яних продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho i prodilu hrechanoho. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna z dodavanniam krupianykh produktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectпшоноuk
dc.subjectpshonouk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectпроділuk
dc.subjectprodiluk
dc.subjectтістоутворенняuk
dc.subjecttistoutvorenniauk
dc.subjectвипіканняuk
dc.subjectvypikanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba zbahachenoho krupianymy produktamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борох А.С..pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.