Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борох, Анна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Borokh, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-28T07:36:53Z | - |
dc.date.available | 2023-08-28T07:36:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Борох А. С. Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Сергіївна Борох ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого і проділу гречаного. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба з пшеничного борошна з додаванням круп’яних продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho i prodilu hrechanoho. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna z dodavanniam krupianykh produktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | пшоно | uk |
dc.subject | pshono | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | проділ | uk |
dc.subject | prodil | uk |
dc.subject | тістоутворення | uk |
dc.subject | tistoutvorennia | uk |
dc.subject | випікання | uk |
dc.subject | vypikannia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | termichna obrobka | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba zbahachenoho krupianymy produktamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Борох А.С..pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.