Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba zbahachenoho krupianymy produktamy |
Автори: | Борох, Анна Сергіївна Borokh, Anna |
Ключові слова: | хліб khlib пшоно pshono гречка hrechka проділ prodil тістоутворення tistoutvorennia випікання vypikannia дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist термічна обробка termichna obrobka |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Борох А. С. Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Сергіївна Борох ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого і проділу гречаного. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба з пшеничного борошна з додаванням круп’яних продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho i prodilu hrechanoho. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna z dodavanniam krupianykh produktiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Борох А.С..pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.