Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269
Назва: Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna kukurudzy dlia vyrobnytstva krupy v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat kharchovykh kontsentrativ»
Автори: Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна
Iliushkina, Taisiia
Ключові слова: удосконалення
udoskonalennia
кукурудза
kukurudza
домішки грубі
domishky hrubi
робота
robota
сепаратор
separator
скальператор
skalperator
обладнання
obladnannia
ефективність
efektyvnist
розрахунок
rozrakhunok
сировина
syrovyna
норія
noriia
силос
sylos
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ілюшкіна Т. О. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Таїсія Олександрівна Ілюшкіна ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику елеватор ПрАТ «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро, встановлено, що найбільш поширеним зерном, яке обробляється на елеваторі є зерно кукурудзи, якав подальшому використовується на виробництво продуктів харчування, зокрема крупи. Місткість елеватора складає близько 10000 тон, а річні обсяги приймання складають біля 30000 тон. Також приведено характеристику зерна кукурудзи, яка основною сировиною на ПрАТ «Комбінат харчових концентратів».Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro, vstanovleno, shcho naibilsh poshyrenym zernom, yake obrobliaietsia na elevatori ye zerno kukurudzy, yakav podalshomu vykorystovuietsia na vyrobnytstvo produktiv kharchuvannia, zokrema krupy. Mistkist elevatora skladaie blyzko 10000 ton, a richni obsiahy pryimannia skladaiut bilia 30000 ton. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna kukurudzy, yaka osnovnoiu syrovynoiu na PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ілюшкіна Т.О..pdf2,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.