Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva yachnoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K»
Автори: Кравченко, Ксенія Вікторівна
Kravchenko, Kseniia
Ключові слова: проєкт
proiekt
крупа ячмінь
krupa yachmin
зерно
zerno
перлова
perlova
вологість
volohist
пропарювач
propariuvach
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
удосконалення
udoskonalennia
якість
yakist
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кравченко К. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Вікторівна Кравченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з початку 90-х років. Основним напрямком діяльності підприємства є переробка зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи ячної, вівсяної, рисової, гречаної та круп’яних продуктів таких як пластівці. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, ячну, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka», ТМ «Хуторок».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z pochatku 90-kh rokiv. Osnovnym napriamkom diialnosti pidpryiemstva ye pererobka zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy yachnoi, vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta krupianykh produktiv takykh yak plastivtsi. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, yachnu, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka», TM «Khutorok».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко К.В..pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.