Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Ксенія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Kseniia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T07:00:23Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T07:00:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко К. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Вікторівна Кравченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271 | - |
dc.description.abstract | Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з початку 90-х років. Основним напрямком діяльності підприємства є переробка зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи ячної, вівсяної, рисової, гречаної та круп’яних продуктів таких як пластівці. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, ячну, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka», ТМ «Хуторок».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z pochatku 90-kh rokiv. Osnovnym napriamkom diialnosti pidpryiemstva ye pererobka zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy yachnoi, vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta krupianykh produktiv takykh yak plastivtsi. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, yachnu, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka», TM «Khutorok». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | proiekt | uk |
dc.subject | крупа ячмінь | uk |
dc.subject | krupa yachmin | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | перлова | uk |
dc.subject | perlova | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | пропарювач | uk |
dc.subject | propariuvach | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva yachnoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко К.В..pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.