Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Ксенія Вікторівна-
dc.contributor.authorKravchenko, Kseniia-
dc.date.accessioned2023-08-29T07:00:23Z-
dc.date.available2023-08-29T07:00:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКравченко К. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Вікторівна Кравченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8271-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з початку 90-х років. Основним напрямком діяльності підприємства є переробка зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи ячної, вівсяної, рисової, гречаної та круп’яних продуктів таких як пластівці. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, ячну, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka», ТМ «Хуторок».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z pochatku 90-kh rokiv. Osnovnym napriamkom diialnosti pidpryiemstva ye pererobka zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy yachnoi, vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta krupianykh produktiv takykh yak plastivtsi. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, yachnu, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka», TM «Khutorok».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectproiektuk
dc.subjectкрупа ячміньuk
dc.subjectkrupa yachminuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectперловаuk
dc.subjectperlovauk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectпропарювачuk
dc.subjectpropariuvachuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva yachnoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко К.В..pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.