Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкубовська, Богдана Миколаївна-
dc.contributor.authorYakubovska, Bohdana-
dc.date.accessioned2023-08-29T07:23:21Z-
dc.date.available2023-08-29T07:23:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯкубовська Б. М. Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богдана Миколаївна Якубовська ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273-
dc.description.abstractМета цього дослідження полягає в поліпшенні технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з житнього зерна, а також у розробці нових технологічних режимів. Об’єкт дослідження  технологія виробництва солоду з зерна жита.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie v polipshenni tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zhytnoho zerna, a takozh u rozrobtsi novykh tekhnolohichnykh rezhymiv. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna zhyta.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectферментованийuk
dc.subjectfermentovanyiuk
dc.subjectнеферментованийuk
dc.subjectnefermentovanyiuk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniauk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectsushkauk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectfermentatsiiauk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu intensyfikatsii proroshchuvannia zerna zhyta pry riznykh temperaturnykh rezhymakhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якубовська Б.М..pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.