Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Якубовська, Богдана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Yakubovska, Bohdana | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T07:23:21Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T07:23:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Якубовська Б. М. Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богдана Миколаївна Якубовська ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273 | - |
dc.description.abstract | Мета цього дослідження полягає в поліпшенні технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з житнього зерна, а також у розробці нових технологічних режимів. Об’єкт дослідження технологія виробництва солоду з зерна жита.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie v polipshenni tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zhytnoho zerna, a takozh u rozrobtsi novykh tekhnolohichnykh rezhymiv. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna zhyta. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | ферментований | uk |
dc.subject | fermentovanyi | uk |
dc.subject | неферментований | uk |
dc.subject | nefermentovanyi | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchennia | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.subject | sushka | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.subject | fermentatsiia | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu intensyfikatsii proroshchuvannia zerna zhyta pry riznykh temperaturnykh rezhymakh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Якубовська Б.М..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.