Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Назва: Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu intensyfikatsii proroshchuvannia zerna zhyta pry riznykh temperaturnykh rezhymakh
Автори: Якубовська, Богдана Миколаївна
Yakubovska, Bohdana
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchennia
сушка
sushka
ферментація
fermentatsiia
виробництво
vyrobnytstvo
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Якубовська Б. М. Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богдана Миколаївна Якубовська ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Короткий огляд (реферат): Мета цього дослідження полягає в поліпшенні технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з житнього зерна, а також у розробці нових технологічних режимів. Об’єкт дослідження  технологія виробництва солоду з зерна жита.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie v polipshenni tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zhytnoho zerna, a takozh u rozrobtsi novykh tekhnolohichnykh rezhymiv. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna zhyta.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якубовська Б.М..pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.