Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396
Назва: | Технологія виробництва молока в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Димитренко, Д. С. Dymytrenko, D. S. |
Ключові слова: | технологія утримання та годівлі корів tekhnolohiia utrymannia ta hodivli koriv технологія виробництва молока tekhnolohiia vyrobnytstva moloka відтворна здатність репродуктивного поголів’я корів vidtvorna zdatnist reproduktyvnoho poholivia koriv |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Димитренко Д. С. Технологія виробництва молока в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Димитренко Д. С. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було проаналізувати технологію виробництва молока, рівень годівлі, умови утримання, доїння, рівень відтворної здатності репродуктивного поголів’я корів в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka, riven hodivli, umovy utrymannia, doinnia, riven vidtvornoi zdatnosti reproduktyvnoho poholivia koriv v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитренко Д.С..pdf | 575,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.