Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396
Назва: Технологія виробництва молока в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Димитренко, Д. С.
Dymytrenko, D. S.
Ключові слова: технологія утримання та годівлі корів
tekhnolohiia utrymannia ta hodivli koriv
технологія виробництва молока
tekhnolohiia vyrobnytstva moloka
відтворна здатність репродуктивного поголів’я корів
vidtvorna zdatnist reproduktyvnoho poholivia koriv
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Димитренко Д. С. Технологія виробництва молока в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Димитренко Д. С. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було проаналізувати технологію виробництва молока, рівень годівлі, умови утримання, доїння, рівень відтворної здатності репродуктивного поголів’я корів в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka, riven hodivli, umovy utrymannia, doinnia, riven vidtvornoi zdatnosti reproduktyvnoho poholivia koriv v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8396
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитренко Д.С..pdf575,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.