Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8557
Назва: | Удосконалення процесу механізації збирання кормових коренеплодів з розробкою очисника гички |
Інші назви: | Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii zbyrannia kormovykh koreneplodiv z rozrobkoiu ochysnyka hychky |
Автори: | Бублик, Олександр Сергійович Bublyk, Oleksandr |
Ключові слова: | кормовий буряк kormovyi buriak гичка hychka машини для збирання mashyny dlia zbyrannia характеристики kharakterystyky параметри parametry режим роботи rezhym roboty продуктивність produktyvnist економічний ефект ekonomichnyi efekt |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бублик О. С. Удосконалення процесу механізації збирання кормових коренеплодів з розробкою очисника гички: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Олександр Сергійович Бублик ; наук. кер. Анатолій Степанович Кобець ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8557 |
Короткий огляд (реферат): | В проекті представлено основні сорти і фізико-механічні характеристики кормових буряків і аналіз технологій і машин для їх збирання, а також агротехнічні вимоги до виконання цього процесу.V proekti predstavleno osnovni sorty i fizyko-mekhanichni kharakterystyky kormovykh buriakiv i analiz tekhnolohii i mashyn dlia yikh zbyrannia, a takozh ahrotekhnichni vymohy do vykonannia tsoho protsesu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8557 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бублик О.С..pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.