Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681
Назва: Контроль якості силосу і сінажу – запорука ефективного скотарства
Інші назви: Kontrol yakosti sylosu i sinazhu – zaporuka efektyvnoho skotarstva
Автори: Яновська, Оксана Віталіївна
Yanovska, О.
Yanovsky, O.
Єфімов, Валентин Геннадійович
Efimov, V.
Efimov, Valentyn
Efimov, V. G.
Yefimov, V.
Yefimov, Valentyn
Yefimov, V. G.
Yefimov, V. H.
Iefimov, V. G.
Jefimov, V. H.
Jefimov, V. G.
Jefimov, V.
Jefimov, Valentyn
Масюк, Дмитро Миколайович
Masjuk, D.
Masiuk, Dmytro
Masiuk, D. N.
Masiuk, D. M.
Masiuk, D.
Masyuk, D. N.
Masyuk, D. M.
Masyuk, D.
Masjuk, Dmytro
Ключові слова: повноцінний раціон
povnotsinnyi ratsion
годівля тварин
hodivlia tvaryn
силос
sylos
сінаж
sinazh
велика рогата худоба
velyka rohata khudoba
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТОВ «Видавництво «АГРО ПРЕС»
Бібліографічний опис: Яновська О. В. Контроль якості силосу і сінажу – запорука ефективного скотарства / О. В. Яновська, В. Г. Єфімов, Д. М. Масюк // Журнал про корів / ТОВ «Видавництво «АГРО ПРЕС». – 2019. – № 6. – С. 24-26. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681.
Короткий огляд (реферат): Найголовніша мета заготівля кормів для тварин – це отримання різноманітних груп кормів при зведення до мінімуму витрат поживних речовин та забезпечення цмов для їх тривалого зберігання. Naiholovnisha meta zahotivlia kormiv dlia tvaryn – tse otrymannia riznomanitnykh hrup kormiv pry zvedennia do minimumu vytrat pozhyvnykh rechovyn ta zabezpechennia tsmov dlia yikh tryvaloho zberihannia.
Опис: Яновська Оксана Віталіївна https://orcid.org/0000-0003-1872-283Х Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ_4.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.