Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681
Назва: | Контроль якості силосу і сінажу – запорука ефективного скотарства |
Інші назви: | Kontrol yakosti sylosu i sinazhu – zaporuka efektyvnoho skotarstva |
Автори: | Яновська, Оксана Віталіївна Yanovska, О. Yanovsky, O. Єфімов, Валентин Геннадійович Efimov, V. Efimov, Valentyn Efimov, V. G. Yefimov, V. Yefimov, Valentyn Yefimov, V. G. Yefimov, V. H. Iefimov, V. G. Jefimov, V. H. Jefimov, V. G. Jefimov, V. Jefimov, Valentyn Масюк, Дмитро Миколайович Masjuk, D. Masiuk, Dmytro Masiuk, D. N. Masiuk, D. M. Masiuk, D. Masyuk, D. N. Masyuk, D. M. Masyuk, D. Masjuk, Dmytro |
Ключові слова: | повноцінний раціон povnotsinnyi ratsion годівля тварин hodivlia tvaryn силос sylos сінаж sinazh велика рогата худоба velyka rohata khudoba |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ТОВ «Видавництво «АГРО ПРЕС» |
Бібліографічний опис: | Яновська О. В. Контроль якості силосу і сінажу – запорука ефективного скотарства / О. В. Яновська, В. Г. Єфімов, Д. М. Масюк // Журнал про корів / ТОВ «Видавництво «АГРО ПРЕС». – 2019. – № 6. – С. 24-26. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681. |
Короткий огляд (реферат): | Найголовніша мета заготівля кормів для тварин – це отримання різноманітних груп кормів при зведення до мінімуму витрат поживних речовин та забезпечення цмов для їх тривалого зберігання. Naiholovnisha meta zahotivlia kormiv dlia tvaryn – tse otrymannia riznomanitnykh hrup kormiv pry zvedennia do minimumu vytrat pozhyvnykh rechovyn ta zabezpechennia tsmov dlia yikh tryvaloho zberihannia. |
Опис: | Яновська Оксана Віталіївна https://orcid.org/0000-0003-1872-283Х Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8681 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТАТТЯ_4.pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.