Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9167
Назва: | Вплив сортових особливостей пшениці озимої на ріст і розвиток рослин та формування урожайності в умовах фермерського господарства «Челях А.К.» Волноваського району Донецької області |
Інші назви: | Vplyv sortovykh osoblyvostei pshenytsi ozymoi na rist i rozvytok roslyn ta formuvannia urozhainosti v umovakh fermerskoho hospodarstva «Cheliakh A.K.» Volnovaskoho raionu Donetskoi oblasti |
Автори: | Ноздрін, Євген Іванович Nozdrin, Yevhen |
Ключові слова: | пшениця озима pshenytsia ozyma сорти sorty тип інтенсивності typ intensyvnosti урожайність urozhainist економічна ефективність ekonomichna efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ноздрін Є. І. Вплив сортових особливостей пшениці озимої на ріст і розвиток рослин та формування урожайності в умовах фермерського господарства «Челях А.К.» Волноваського району Донецької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Євген Іванович Ноздрін ; наук. кер. Наталія Ноздріна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9167 |
Короткий огляд (реферат): | Основна мета роботи - виявлення закономірностей формування урожайності зерна сучасних сортів озимої пшениці залежно від умов вирощування, а також визначення їхньої економічної ефективності. Osnovna meta roboty - vyiavlennia zakonomirnostei formuvannia urozhainosti zerna suchasnykh sortiv ozymoi pshenytsi zalezhno vid umov vyroshchuvannia, a takozh vyznachennia yikhnoi ekonomichnoi efektyvnosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9167 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.