Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9184
Назва: Продуктивність та якість новорайонованих генотипів пшениці озимої як фактор стабілізації агропромислового комплексу Придніпровського регіону
Інші назви: Produktyvnist ta yakist novoraionovanykh henotypiv pshenytsi ozymoi yak faktor stabilizatsii ahropromyslovoho kompleksu Prydniprovskoho rehionu
Автори: Бородін, Олексій Володимирович
Borodin, Oleksii
Ключові слова: пшениця озима
pshenytsia ozyma
сорт
sort
інтенсивний генотип
intensyvnyi henotyp
технологічна якість
tekhnolohichna yakist
врожайність
vrozhainist
архітектура рослини
arkhitektura roslyny
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бородін О. В. Продуктивність та якість новорайонованих генотипів пшениці озимої як фактор стабілізації агропромислового комплексу Придніпровського регіону : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Олексій Володимирович Бородін; наук. кер. Наталія Пащенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра селекції і насінництва . – Дніпро, 2023. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9184
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження був онтогенез рослин пшениці озимої доформування врожайності та якості зерна пшениці озимої як прикінцевої результуючої діяльності агроценозу зернових Obiektom doslidzhennia buv ontohenez roslyn pshenytsi ozymoi doformuvannia vrozhainosti ta yakosti zerna pshenytsi ozymoi yak prykintsevoi rezultuiuchoi diialnosti ahrotsenozu zernovykh kolosovykh.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9184
Розташовується у зібраннях:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бородін О. В..pdf821,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.