Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9343
Назва: Investigating the Effect of Plasticizers on Structure Formation of Gypsum Based Systems
Інші назви: Дослідження впливу пластифікаторів на структуроутворення систем на основі гіпсу
Автори: Hryshko, Hanna
Гришко, Ганна Миколаївна
Ключові слова: пластифікатори
plasticizers
структуроутворення
structure formation
гіпс
gypsum
гідратація
hydration
міцність
strength
Дата публікації: 2020
Видавництво: Publishing House “Baltija Publishing”
Бібліографічний опис: Hryshko Hanna. Investigating the Effect of Plasticizers on Structure Formation of Gypsum Based Systems / Hanna Hryshko // Development of Modern Science under Global Changes. – 2020: International Scientific Conference, 22th May 2020 р.: International Scientific Conference. – Latvia, Riga: Publishing House “Baltija Publishing”. 2020. – С. 72 - 74. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9343
Короткий огляд (реферат): Основними факторами є швидкість зародження енергії поверхні обличчя та концентрація розчину. Найкращих результатів досягли пластифікатори Sika та ACE 430. Модифікація початкового цементного в’яжучого добавкою суперпластифікатора призводить до зниження нормальної щільності цементного тіста, зниження W/C коефіцієнта, підвищення показників міцності на стиск і вигин як у ранньому, так і в зрілому віці. The main factors are the nucleation rate of facial surface energy and solution concentration. The best results have been achieved with Sika and ACE 430 plasticizers. Modifying the initial cement binder with a superplasticizer additive results in a reduced normal density of cement paste, reduced W/C ratio, increased ultimate compressive and bending strength values both at an early and mature ages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9343
ISSN: ISBN: 978-9934-588-52-5
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.