Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398
Назва: Особливості вирощування бройлерів у селянсько-фермерському господарстві “Браво” Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Osoblyvosti vyroshchuvannia broileriv u seliansko-fermerskomu hospodarstvi “Bravo” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Баришнікова, С. С.
Baryshnikova, S. S.
Ключові слова: препарат «Вітапрокс»
preparat «Vitaproks»
вирощування бройлерів
vyroshchuvannia broileriv
виробництво м’яса птиці
vyrobnytstvo miasa ptytsi
якість м’яса курчат-бройлерів
yakist miasa kurchat-broileriv
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Баришнікова С. С. Особливості вирощування бройлерів у селянсько-фермерському господарстві “Браво” Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Баришнікова С. С. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було вивчити м’ясну продуктивность та якість м’яса курчат-бройлерів за рахунок використання в раціонах β-каротиномісного препарату «Вітапрокс». Metoiu doslidzhen bulo vyvchyty miasnu produktyvnost ta yakist miasa kurchat-broileriv za rakhunok vykorystannia v ratsionakh β-karotynomisnoho preparatu «Vitaproks».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баришнікова С.С..pdf611,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.