Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399
Назва: | Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Березинець, К. Д. Berezynets, K. D. |
Ключові слова: | свинарство svynarstvo технології виробництва свинини tekhnolohii vyrobnytstva svynyny українська м’ясна порода свиней ukrainska miasna poroda svynei оптимізація технології виробництва свинини optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Березинець К. Д. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Березинець К. Д. ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дипломної роботи була оптимізація технології виробництва свинини шляхом використання в простому промисловому схрещуванні високоякісних ремонтних свинок для отримання товарних поросят в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny shliakhom vykorystannia v prostomu promyslovomu skhreshchuvanni vysokoiakisnykh remontnykh svynok dlia otrymannia tovarnykh porosiat v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Березинець К. Д..pdf | 823,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.