Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399
Назва: Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Березинець, К. Д.
Berezynets, K. D.
Ключові слова: свинарство
svynarstvo
технології виробництва свинини
tekhnolohii vyrobnytstva svynyny
українська м’ясна порода свиней
ukrainska miasna poroda svynei
оптимізація технології виробництва свинини
optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Березинець К. Д. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Березинець К. Д. ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи була оптимізація технології виробництва свинини шляхом використання в простому промисловому схрещуванні високоякісних ремонтних свинок для отримання товарних поросят в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny shliakhom vykorystannia v prostomu promyslovomu skhreshchuvanni vysokoiakisnykh remontnykh svynok dlia otrymannia tovarnykh porosiat v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Березинець К. Д..pdf823,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.