Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9410
Назва: Забезпеченість природного зволоження території, як чинник розвитку аграрного виробництва в степу України
Інші назви: Provision of natural humidification of the territory as a factor in the development of agricultural production in the steppe of Ukraine
Автори: Ткачук, Андрій Васильович
Tkachuk, Andrij
Ткачук, Татьяна Іванівна
Tkachuk, Tatiana
Стрепетова, Христина
Strepetova, Hrystyna
Ключові слова: зрошення
irrigation
меліорації
meliorations
природно-ресурсний потенціал території
natural resource potential of the territory
ефективність використання води
water use efficiency
озима пшениця
winter wheat
Дата публікації: 2022
Видавництво: Інститут водних проблем і меліорації НААН
Бібліографічний опис: Ткачук А. В. Забезпеченість природного зволоження території, як чинник розвитку аграрного виробництва в степу України / Андрій Васильович Ткачук, Татьяна Іванівна Ткачук, Х. В. Стрепетова // Підземні води як стратегічний ресурс економічного розвитку держави : Матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, присвяченої Всесвітньому дню 22 березня 2022 р. – Київ : Інститут водних проблем і меліорації НААН, 2022. – С. 88 - 89. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9410
Короткий огляд (реферат): Автором були проведені дослідження, в результаті яких установлено, що найбільш інформативними для визначення природного зволоження території є дефіцит водоспоживання рослин та вологість ґрунту на розрахункову дату. The author conducted research, as a result of which it was found that the most informative for determining the natural moisture of the territory is the deficit of water consumption of plants and soil moisture at the estimated date.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9410
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.