Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9423
Назва: | Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів грейферного робочого органу |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv hreifernoho robochoho orhanu |
Автори: | Коротенко, Антон Анатолійович Korotenko, Anton |
Ключові слова: | ківш kivsh продуктивність produktyvnist грейфер hreifer ґрунт grunt гвинт hvynt якір yakir |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Коротенко А. А. Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів грейферного робочого органу : дипломна робота освітнього ступеня «Магістр» : 208, Агроінженерія / Антон Анатолійович Коротенко ; наук. кер. Андрій Миколайович Пугач ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9423 |
Короткий огляд (реферат): | Практичне значення отриманих результатів. Запропоновано інженерну методику розрахунку параметрів грейферного робочого органу, наведено аналітичні та графічні залежності для вибору їх раціональних параметрів, а також результати техніко-економічної оцінки впровадження розробки. Praktychne znachennia otrymanykh rezultativ. Zaproponovano inzhenernu metodyku rozrakhunku parametriv hreifernoho robochoho orhanu, navedeno analitychni ta hrafichni zalezhnosti dlia vyboru yikh ratsionalnykh parametriv, a takozh rezultaty tekhniko-ekonomichnoi otsinky vprovadzhennia rozrobky. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9423 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.