Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Анастасія Олегівна-
dc.contributor.authorBondarenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-03-13T08:26:39Z-
dc.date.available2024-03-13T08:26:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБондаренко А. О. Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Бондаренко; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 85 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з розробки технології виробництв сирних виробів, збагачених КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини, що дозволяє спрямовано регулювати та вдосконалювати процес отримання продукту високої якості при ефективній витраті сировини, а також розширення асортименту нових видів виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye provedennia doslidzhen z rozrobky tekhnolohii vyrobnytstv syrnykh vyrobiv, zbahachenykh KSB z dodavanniam rybiachoho zhyru ta syropu shypshyny, shcho dozvoliaie spriamovano rehuliuvaty ta vdoskonaliuvaty protses otrymannia produktu vysokoi yakosti pry efektyvnii vytrati syrovyny, a takozh rozshyrennia asortymentu novykh vydiv vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкисломолочний сирuk
dc.subjectkyslomolochnyi syruk
dc.subjectсироп з плодів шипшиниuk
dc.subjectsyrop z plodiv shypshynyuk
dc.subjectсироваткаuk
dc.subjectsyrovatkauk
dc.subjectжирністьuk
dc.subjectzhyrnistuk
dc.subjectкальційuk
dc.subjectkaltsiiuk
dc.subjectбілокuk
dc.subjectbilokuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectзберігання молочних кисломолочного сируuk
dc.subjectzberihannia molochnykh kyslomolochnoho syruuk
dc.subjectлабораторне обладнанняuk
dc.subjectlaboratorne obladnanniauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сируuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho kyslomolochnoho syruuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко А.О..pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.