Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, Анастасія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Bondarenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T08:26:39Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T08:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко А. О. Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Бондаренко; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 85 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з розробки технології виробництв сирних виробів, збагачених КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини, що дозволяє спрямовано регулювати та вдосконалювати процес отримання продукту високої якості при ефективній витраті сировини, а також розширення асортименту нових видів виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye provedennia doslidzhen z rozrobky tekhnolohii vyrobnytstv syrnykh vyrobiv, zbahachenykh KSB z dodavanniam rybiachoho zhyru ta syropu shypshyny, shcho dozvoliaie spriamovano rehuliuvaty ta vdoskonaliuvaty protses otrymannia produktu vysokoi yakosti pry efektyvnii vytrati syrovyny, a takozh rozshyrennia asortymentu novykh vydiv vyrobiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кисломолочний сир | uk |
dc.subject | kyslomolochnyi syr | uk |
dc.subject | сироп з плодів шипшини | uk |
dc.subject | syrop z plodiv shypshyny | uk |
dc.subject | сироватка | uk |
dc.subject | syrovatka | uk |
dc.subject | жирність | uk |
dc.subject | zhyrnist | uk |
dc.subject | кальцій | uk |
dc.subject | kaltsii | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.subject | bilok | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | зберігання молочних кисломолочного сиру | uk |
dc.subject | zberihannia molochnykh kyslomolochnoho syru | uk |
dc.subject | лабораторне обладнання | uk |
dc.subject | laboratorne obladnannia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho kyslomolochnoho syru | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко А.О..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.