Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Назва: | Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho kyslomolochnoho syru |
Автори: | Бондаренко, Анастасія Олегівна Bondarenko, Anastasiia |
Ключові слова: | кисломолочний сир kyslomolochnyi syr сироп з плодів шипшини syrop z plodiv shypshyny сироватка syrovatka жирність zhyrnist кальцій kaltsii білок bilok технологія tekhnolohiia зберігання молочних кисломолочного сиру zberihannia molochnykh kyslomolochnoho syru лабораторне обладнання laboratorne obladnannia температура temperatura харчова цінність kharchova tsinnist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бондаренко А. О. Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Бондаренко; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 85 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з розробки технології виробництв сирних виробів, збагачених КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини, що дозволяє спрямовано регулювати та вдосконалювати процес отримання продукту високої якості при ефективній витраті сировини, а також розширення асортименту нових видів виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye provedennia doslidzhen z rozrobky tekhnolohii vyrobnytstv syrnykh vyrobiv, zbahachenykh KSB z dodavanniam rybiachoho zhyru ta syropu shypshyny, shcho dozvoliaie spriamovano rehuliuvaty ta vdoskonaliuvaty protses otrymannia produktu vysokoi yakosti pry efektyvnii vytrati syrovyny, a takozh rozshyrennia asortymentu novykh vydiv vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко А.О..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.