Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапон, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Hapon, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T10:30:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T10:30:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | вафлі | uk |
dc.subject | vafli | uk |
dc.subject | непереносимість глютену | uk |
dc.subject | neperenosymist hliutenu | uk |
dc.subject | безглютенова сировина | uk |
dc.subject | bezghliutenova syrovyna | uk |
dc.subject | борошно соргове | uk |
dc.subject | boroshno sorhove | uk |
dc.subject | борошно амарантове | uk |
dc.subject | boroshno amarantove | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafel | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гапон О.М..pdf | 5,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.