Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГапон, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorHapon, Olha-
dc.date.accessioned2024-03-13T10:30:23Z-
dc.date.available2024-03-13T10:30:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectвафліuk
dc.subjectvafliuk
dc.subjectнепереносимість глютенуuk
dc.subjectneperenosymist hliutenuuk
dc.subjectбезглютенова сировинаuk
dc.subjectbezghliutenova syrovynauk
dc.subjectборошно сорговеuk
dc.subjectboroshno sorhoveuk
dc.subjectборошно амарантовеuk
dc.subjectboroshno amarantoveuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва безглютенових вафельuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafeluk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гапон О.М..pdf5,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.