Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Назва: | Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafel |
Автори: | Гапон, Ольга Миколаївна Hapon, Olha |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby вафлі vafli непереносимість глютену neperenosymist hliutenu безглютенова сировина bezghliutenova syrovyna борошно соргове boroshno sorhove борошно амарантове boroshno amarantove |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гапон О.М..pdf | 5,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.