Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorPanchenko, Oksana-
dc.date.accessioned2024-03-21T10:52:16Z-
dc.date.available2024-03-21T10:52:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПанченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectцукрове печивоuk
dc.subjecttsukrove pechyvouk
dc.subjectгарбузово-олійна пастаuk
dc.subjectharbuzovo-oliina pastauk
dc.subjectтістоuk
dc.subjecttistouk
dc.subjectемульгаторuk
dc.subjectemulhatoruk
dc.subjectреологічні властивостіuk
dc.subjectreolohichni vlastyvostiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастоюuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко О.М..pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.