Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панченко, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Panchenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T10:52:16Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T10:52:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Панченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | цукрове печиво | uk |
dc.subject | tsukrove pechyvo | uk |
dc.subject | гарбузово-олійна паста | uk |
dc.subject | harbuzovo-oliina pasta | uk |
dc.subject | тісто | uk |
dc.subject | tisto | uk |
dc.subject | емульгатор | uk |
dc.subject | emulhator | uk |
dc.subject | реологічні властивості | uk |
dc.subject | reolohichni vlastyvosti | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панченко О.М..pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.