Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524| Title: | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiu |
| Authors: | Панченко, Оксана Миколаївна Panchenko, Oksana |
| Keywords: | функціональний продукт funktsionalnyi produkt цукрове печиво tsukrove pechyvo гарбузово-олійна паста harbuzovo-oliina pasta тісто tisto емульгатор emulhator реологічні властивості reolohichni vlastyvosti |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Панченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 |
| Abstract: | Метою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Панченко О.М..pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
