Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Піддубцев, Володимир Олександрович | - |
dc.contributor.author | Piddubtsev, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T11:04:28Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T11:04:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Піддубцев В. О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Володимир Олександрович Піддубцев; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є наукове обґрунтування й практична розробка способів удосконалювання технології й поліпшення якості хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці, а також внесення заквасок і зміни співвідношення рецептурних компонентів на етапі виготовлення тіста.Metoiu roboty ye naukove obgruntuvannia y praktychna rozrobka sposobiv udoskonaliuvannia tekhnolohii y polipshennia yakosti khliba z nelushchenoho dysperhovanoho zerna pshenytsi, a takozh vnesennia zakvasok i zminy spivvidnoshennia retsepturnykh komponentiv na etapi vyhotovlennia tista. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | диспергатор | uk |
dc.subject | dysperhato | uk |
dc.subject | реологічні властивості | uk |
dc.subject | reolohichni vlastyvosti | uk |
dc.subject | закваска | uk |
dc.subject | zakvaska | uk |
dc.subject | підготовка | uk |
dc.subject | pidhotovka | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | адекватність | uk |
dc.subject | adekvatnist | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | закваска | uk |
dc.subject | zakvaska | uk |
dc.subject | виробнича перевірка | uk |
dc.subject | vyrobnycha perevirka | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz dysperhovanoho zerna pshenytsi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Піддубцев В.О..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.