Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПіддубцев, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorPiddubtsev, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-03-21T11:04:28Z-
dc.date.available2024-03-21T11:04:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПіддубцев В. О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Володимир Олександрович Піддубцев; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525-
dc.description.abstractМетою роботи є наукове обґрунтування й практична розробка способів удосконалювання технології й поліпшення якості хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці, а також внесення заквасок і зміни співвідношення рецептурних компонентів на етапі виготовлення тіста.Metoiu roboty ye naukove obgruntuvannia y praktychna rozrobka sposobiv udoskonaliuvannia tekhnolohii y polipshennia yakosti khliba z nelushchenoho dysperhovanoho zerna pshenytsi, a takozh vnesennia zakvasok i zminy spivvidnoshennia retsepturnykh komponentiv na etapi vyhotovlennia tista.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectдиспергаторuk
dc.subjectdysperhatouk
dc.subjectреологічні властивостіuk
dc.subjectreolohichni vlastyvostiuk
dc.subjectзакваскаuk
dc.subjectzakvaskauk
dc.subjectпідготовкаuk
dc.subjectpidhotovkauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectадекватністьuk
dc.subjectadekvatnistuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectзакваскаuk
dc.subjectzakvaskauk
dc.subjectвиробнича перевіркаuk
dc.subjectvyrobnycha perevirkauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениціuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz dysperhovanoho zerna pshenytsiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Піддубцев В.О..pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.