Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz dysperhovanoho zerna pshenytsi |
Автори: | Піддубцев, Володимир Олександрович Piddubtsev, Volodymyr |
Ключові слова: | хліб khlib диспергатор dysperhato реологічні властивості reolohichni vlastyvosti закваска zakvaska підготовка pidhotovka ефективність efektyvnist адекватність adekvatnist пшениця pshenytsia закваска zakvaska виробнича перевірка vyrobnycha perevirka |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Піддубцев В. О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Володимир Олександрович Піддубцев; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є наукове обґрунтування й практична розробка способів удосконалювання технології й поліпшення якості хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці, а також внесення заквасок і зміни співвідношення рецептурних компонентів на етапі виготовлення тіста.Metoiu roboty ye naukove obgruntuvannia y praktychna rozrobka sposobiv udoskonaliuvannia tekhnolohii y polipshennia yakosti khliba z nelushchenoho dysperhovanoho zerna pshenytsi, a takozh vnesennia zakvasok i zminy spivvidnoshennia retsepturnykh komponentiv na etapi vyhotovlennia tista. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Піддубцев В.О..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.