Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9631
Назва: Вплив товщини вовнових волокон на продуктивність та оплату корму ярок у фермерському господарстві «Благодатне» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv tovshchyny vovnovykh volokon na produktyvnist ta oplatu kormu yarok u fermerskomu hospodarstvi «Blahodatne» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Сітнікова, А. І.
Sitnikova, A. I.
Ключові слова: маса тіла
masa tila
ярки
yarky
товщина вовни
tovshchyna vovny
раціон
ratsion
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Сітнікова А. І. Вплив товщини вовнових волокон на продуктивність та оплату корму ярок у фермерському господарстві «Благодатне» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сітнікова А. І. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9631.
Короткий огляд (реферат): За результатами вивчення реакції організму м'ясо-вовнових ярок з різною тониною вовни на грунтово-кліматичні умови степової зони було встановлено доцільність нарощування поголів’я кросбредних овець через добір ярок із вовною діаметром 25-27 мкм. Za rezultatamy vyvchennia reaktsii orhanizmu miaso-vovnovykh yarok z riznoiu tonynoiu vovny na hruntovo-klimatychni umovy stepovoi zony bulo vstanovleno dotsilnist naroshchuvannia poholivia krosbrednykh ovets cherez dobir yarok iz vovnoiu diametrom 25-27 mkm.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9631
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сітнікова А.І..pdf497,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.