Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9663
Назва: | Ефективність використання білкового корму в годівлі перепелів у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist vykorystannia bilkovoho kormu v hodivli perepeliv u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Яковенко, А. В. Yakovenko, A. V. |
Ключові слова: | білкова сировина bilkova syrovyna кормові добавки kormovi dobavky перепели perepely продуктивність produktyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Яковенко А. В. Ефективність використання білкового корму в годівлі перепелів у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Яковенко А. В. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9663. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті проведених досліджень було встановлено, що органічний концентрат позитивно вплинув на продуктивність та якісні показники яєць перепелів, яєчна продуктивність зросла на 8,2%, якісні показники яєць на 10,5%. V rezultati provedenykh doslidzhen bulo vstanovleno, shcho orhanichnyi kontsentrat pozytyvno vplynuv na produktyvnist ta yakisni pokaznyky yaiets perepeliv, yaiechna produktyvnist zrosla na 8,2%, yakisni pokaznyky yaiets na 10,5%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9663 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яковенко А.В..pdf | 562,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.