Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9721
Назва: Обгрунтування технологічних рішень виробництва меду в фермерському селянському господарстві «Золотий ранок» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Obhruntuvannia tekhnolohichnykh rishen vyrobnytstva medu v fermerskomu selianskomu hospodarstvi «Zolotyi ranok» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Вакал, В. В.
Vakal, V. V.
Ключові слова: медова продуктивність
medova produktyvnist
стимулююча підкормка
stymuliuiucha pidkormka
пребіотик
prebiotyk
бджоли
bdzholy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Вакал В. В. Обгрунтування технологічних рішень виробництва меду в фермерському селянському господарстві «Золотий ранок» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Вакал В. В. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9721.
Короткий огляд (реферат): Для забезпечення успішної підготовки до зимівлі, нарощування темпів осіннього і весняного розвитку та підготовки до головного медозбору бджолосімей практикувати застосування стимулюючої підгодівлі з молочної суміші з пребіотиком у складі сита медового. Dlia zabezpechennia uspishnoi pidhotovky do zymivli, naroshchuvannia tempiv osinnoho i vesnianoho rozvytku ta pidhotovky do holovnoho medozboru bdzholosimei praktykuvaty zastosuvannia stymuliuiuchoi pidhodivli z molochnoi sumishi z prebiotykom u skladi syta medovoho.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9721
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вакал В. В..pdf461,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.