Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728
Назва: Оптимізація технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма імені Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma imeni Horkoho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Долінко, С. М.
Dolinko, S. M.
Ключові слова: велика рогата худоба
velyka rohata khudoba
виробництво молока
vyrobnytstvo moloka
високопродуктивні корови
vysokoproduktyvni korovy
поживність кормів
pozhyvnist kormiv
корови голштинської породи
korovy holshtynskoi porody
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Долінко С. М. Оптимізація технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма імені Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Долінко С. М. ; наук. керівник Піщан С. Г. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було оптимізувати технологію виробництва молока високопродуктивних корів за рахунок використання біологічно активної речовини захищеного метіоніну у формі Smartline ™ у раціонах годівлі корів у лактаційний період. Metoiu doslidzhen bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka vysokoproduktyvnykh koriv za rakhunok vykorystannia biolohichno aktyvnoi rechovyny zakhyshchenoho metioninu u formi Smartline ™ u ratsionakh hodivli koriv u laktatsiinyi period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Долінко С.М..pdf624,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.