Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728
Назва: | Оптимізація технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма імені Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma imeni Horkoho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Долінко, С. М. Dolinko, S. M. |
Ключові слова: | велика рогата худоба velyka rohata khudoba виробництво молока vyrobnytstvo moloka високопродуктивні корови vysokoproduktyvni korovy поживність кормів pozhyvnist kormiv корови голштинської породи korovy holshtynskoi porody |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Долінко С. М. Оптимізація технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма імені Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Долінко С. М. ; наук. керівник Піщан С. Г. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було оптимізувати технологію виробництва молока високопродуктивних корів за рахунок використання біологічно активної речовини захищеного метіоніну у формі Smartline ™ у раціонах годівлі корів у лактаційний період. Metoiu doslidzhen bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka vysokoproduktyvnykh koriv za rakhunok vykorystannia biolohichno aktyvnoi rechovyny zakhyshchenoho metioninu u formi Smartline ™ u ratsionakh hodivli koriv u laktatsiinyi period. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9728 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Долінко С.М..pdf | 624,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.