Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730
Назва: | Удосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych» |
Автори: | Каптєлов, Роман Володимирович Kaptielov, Roman Volodymyrovych |
Ключові слова: | препарат «Бацел» preparat «Batsel» продуктивні показники кіз produktyvni pokaznyky kiz кози зааненської породи kozy zaanenskoi porody відтворювальна здатність кіз vidtvoriuvalna zdatnist kiz |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Каптєлов Р. В. Удосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Каптєлов Роман Володимирович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – вивчення впливу ферментно-пробіотичного препарату «Бацел» на продуктивні показники кіз зааненської породи у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» Дніпровського району Дніпропетровської області». Meta roboty – vyvchennia vplyvu fermentno-probiotychnoho preparatu «Batsel» na produktyvni pokaznyky kiz zaanenskoi porody u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Каптєлов Р. В..pdf | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.