Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730
Назва: Удосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych»
Автори: Каптєлов, Роман Володимирович
Kaptielov, Roman Volodymyrovych
Ключові слова: препарат «Бацел»
preparat «Batsel»
продуктивні показники кіз
produktyvni pokaznyky kiz
кози зааненської породи
kozy zaanenskoi porody
відтворювальна здатність кіз
vidtvoriuvalna zdatnist kiz
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Каптєлов Р. В. Удосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Каптєлов Роман Володимирович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – вивчення впливу ферментно-пробіотичного препарату «Бацел» на продуктивні показники кіз зааненської породи у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» Дніпровського району Дніпропетровської області». Meta roboty – vyvchennia vplyvu fermentno-probiotychnoho preparatu «Batsel» na produktyvni pokaznyky kiz zaanenskoi porody u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каптєлов Р. В..pdf2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.