Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9731
Назва: | Вплив екструдованих комбікормів на продуктивність баранців романівської породи в умовах приватного підприємця «Дон» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Vplyv ekstrudovanykh kombikormiv na produktyvnist barantsiv romanivskoi porody v umovakh pryvatnoho pidpryiemtsia «Don» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Кусько, М. В. Kusko, M. V. |
Ключові слова: | продуктивні якості баранів produktyvni yakosti baraniv комбікорм-концентрат kombikorm-kontsentrat вівчарство vivcharstvo |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Кусько М. В. Вплив екструдованих комбікормів на продуктивність баранців романівської породи в умовах приватного підприємця «Дон» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кусько М. В. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9731. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті проведених досліджень було встановлено вплив екструдованих гранульованих комбікормів концентратів з додаванням гарбузової і лляної макухи на продуктивні якості баранців романівської породи. V rezultati provedenykh doslidzhen bulo vstanovleno vplyv ekstrudovanykh hranulovanykh kombikormiv kontsentrativ z dodavanniam harbuzovoi i llianoi makukhy na produktyvni yakosti barantsiv romanivskoi porody. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9731 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кусько М.В..pdf | 590,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.