Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Жигунов, Дмитро Олександрович; Zhygunov, Dmitro; Руденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetyana |
2022 | Bioprocessing of Wheat and Amaranth Bran for the Reduction of Fructan Levels and Application in 3D-Printed Snacks | Habuš, Matea; Габуш, Матея; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Iveković, Sofija; Івекович, Софія; Pastor, Kristian; Пастор, Крістіан; Kojić, Jovana; Коїч, Йована; Drakula, Saša; Дракула, Саша; Ćurić, Duška; Чурич, Душка; Novotni, Dubravka; Новотні, Дубравка |
2017 | Biotesting of plasma-chemically activated water with the use of hydrobionts | Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Миколенко, Свiтлана Анатоліївна; Mykolenko, Svitlana; Гончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena |
2023 | Composite wheat-amaranth flour baking properties and bread freshness | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Dudin, Volodymyr; Дудін, Володимир Юрійович |
2017 | Composition and reactivity of aminolysis products of phenyl glycidyl ether with benzylamine | Palchikov, Vitaly; Пальчиков, Віталій Олександрович; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pugach, Andriy; Пугач, Андрій Миколайович; Zubkov, F. I.; Зубков, Ф. І. |
2017 | Contact non-equilibrium plasma water treatment in sprouted bread technology | Соколов, Володимир; Sokolov, Volodimir; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Пивоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Пенькова, Віталія Василівна; Pen’kova, Vitaliya |
2021 | Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on it | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович |
2021 | Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of bread | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович |
2022 | Microwave popping characteristics, chemical composition and microstructure of sorghum grain | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олександрович; Kharytonov, Mykola; Харитонов, Микола Миколайович |
2019 | Modern Ukrainian winter wheat varieties grain productivity and quality at ecological exam | Nazarenko, Mykola; Назаренко, Микола Миколайович; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Chernysky, Vadim; Черниський, Вадим |
2021 | Modification of aminoacid content of bread using sproated amaranth grain | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Yana; Гезь, Яна Василівна |
2018 | Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bred | Pivovarov, A.; Пивоваров, А.; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Y.; Гезь, Ю.; Shcherbakov, S.; Щербаков, С. |
2018 | Presence, mobility and bioavailability of toxic metal(oids) in soil, vegetation and water around a Pb-Sb recycling factory (Barcelona, Spain) | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лєденов, В.; Liedienov, V.; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, М.; Макеєва, Н.; Makieieva, N.; Кулюш, Т. В.; Kuliush, Т.; Керальт, І.; Queralt, І.; Маргі, Е.; Marguí, Е.; Ідальго, М.; Hidalgo, М.; Пардіні, Г.; Pardini, G.; Гісперт, M.; Gispert, M. |
2019 | Synthesis and plant growth regulatory activity of 3-sulfolene derivatives | Пальчиков, Віталій Олександрович; Palchikov, Vitaly; Хромих, Ніна Олегівна; Hromih, Nina; Лихолат, С.; Lyholat, S.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лихолат, Т.; Lyholat, Т. |
2020 | Technological and chemical aspects of storage and complex processing of industrial hemp seeds | Осейко, Микола; Oseyko, Mykola; Сова, Наталія; Sova, Nataliia; Петраченко, Дмитро; Petrachenko, Dmytro; Миколенко, Світлана; Mykolenko, Svitlana |
2022 | Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmaking | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович |
2020 | Variation in grain productivity and quality of modern winter wheat varieties in northern Ukrainian Steppe | Назаренко, Микола Миколайович; Nazarenko, Mykola; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Охмат, Петро; Okhmat, Petro |
2021 | Аналіз яблучних чіпсів | Петрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Швець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii |
2017 | Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хліба | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey |
2018 | Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хліба | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey |