(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми funktsionalni vlastyvosti
Результати 1 до 8 із 8
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення | Черкас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii |
| 2021 | Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита | Голуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii |
| 2024 | Обґрунтування технології виробництва житньої крупи | Ткаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna |
| 2022 | Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини | Ільченко, Юлія Олегівна; Ilchenko, Yuliia Olehivna |
| 2021 | Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви | Ковязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia |
| 2025 | Обґрунтування технології отримання концентрату з ягід брусниці | Зеленько, Ігор Олександрович; Zelenko, Ihor Oleksandrovych |
| 2023 | Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи | Новицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia |
| 2024 | Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначення | Потьомкіна, Ольга Костянтинівна; Potomkina, Olha Kostiantynivna |