(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми hliuten
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту | Омельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav |
2022 | Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків | Пекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna |
2023 | Обґрунтування технології виробництва безглютенових бісквітних напівфабрикатів | Солнцев, Микола Миколайович; Solntsev, Mykola Mykolaiovych |
2023 | Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна | Стрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana |
2020 | Печиво безглютенове | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Козяр, Юлія Володимирівна; Koziar, Yuliia |
2024 | Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів | Паньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii |
2020 | Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлини | Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena |
2024 | Удосконалення технології виробництва житнього хлібу | Кротюк, Діана Петрівна; Krotiuk, Diana |