Перегляд зібрання за групою - Теми hliuten

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2022Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківПекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенових бісквітних напівфабрикатівСолнцев, Микола Миколайович; Solntsev, Mykola Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошнаСтрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana
2020Печиво безглютеновеМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Козяр, Юлія Володимирівна; Koziar, Yuliia
2024Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівПаньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii
2020Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2024Удосконалення технології виробництва житнього хлібуКротюк, Діана Петрівна; Krotiuk, Diana