(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми kharchovi dobavky
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії | Цуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona |
2023 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерни | Самсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna |
2023 | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошна | Чайка, Сергій Олександрович; Chaika, Serhii Oleksandrovych |
2023 | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної моркви | Яремко, Олег Юрійович; Yaremko, Oleh Yuriiovych |
2023 | Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок | Поліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna |
2023 | Обґрунтування технології отримання вітамінізованої олії зі змішаної рослинної сировини | Савін, Владислав Олегович; Savin, Vladyslav Olehovych |
2014 | Харчова хімія | Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvintseva, Olga; Токар, Андрій Володимирович; Tokar, Andrеy |