Перегляд зібрання за групою - Теми krupa

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної крупДевятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
2024Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіСідаш, Владислав Сергійович; Sidash, Vladyslav
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречкиГервольська, Кристина Анатоліївна; Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria
2024Удосконалення технології виробництва рисової крупиЖук, Катерина Сергіївна; Zhuk, Kateryna Serhiivna