Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми nutritional value
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Biochemical value of strawberry varieties grown under the conditions of the Northern Steppe of Ukraine
Nazarenko, Mykola
;
Назаренко, Микола Миколайович
;
Horshchar, Vladislav
;
Горщар, Владислав Іванович
2024
Biochemical value of table grape varieties when grown in the Northern Steppe of Ukraine
Petrenko, ,A.
;
Алла Петренко
;
Nazarenko, Mykola
;
Назаренко, Микола Миколайович
2017
Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хліба
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Mykolenko, Svitlana
;
Гезь, Яна Василівна
;
Hez’, Yana
2022
Методи визначення поживної цінності бананів різного походження в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Ніколенко, М. Р.
;
Nikolenko, M. R.
2018
Обрушене насіння, промислові коноплі, харчові концентрати, зернові батончики, рецептура, харчова цінність
Сова, Наталія Анатоліївна
;
Sova, Nataliya
;
Луценко, Марина Василівна
;
Lytsenko, Maryna
;
Терещенко, Тереза Василівна
;
Tereshchenko, Tereza
2020
Особливості поживної цінності та елементного складу крупи рисової в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпровського ДАЕУ
Шевченко, А. А.
;
Shevchenko, A. A.
2021
Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Лямець, В. Є.
;
Liamets, V.
2019
Світове виробництво сої, як невичерпного джерела білків рослинного походження та місце України на світовому ринку торгівлі нею
Бербенець, Олена Вікторівна
;
Berbenets, Olena
2023
Харчова цінність окремих сортів фундука при вирощуванні в зоні Степу України
Цилюрик, Олександр Іванович
;
Tsyliuryk, Oleksandr
;
Лядська, Інна Вікторівна
;
Lyadska, Inna
;
Пащенко, Наталія Олександрівна
;
Pashchenko, Natalia
;
Позняк, Василь Васильович
;
Pozniak, Vasyl