Перегляд зібрання за групою - Теми podribnennia

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 25  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Ефективність технологічного процесу подрібнення кормових коренеплодівЧерненко, Костянтин Костянтинович; Chernenko, Kostiantyn
2021Ефективність технологічного процесу приготування кормів на птахоферміХрущ, Володимир Володимирович; Khrushch, Volodymyr
2024Модернізація конструкції подрібнювача концентрованих кормівБраціло, Дмитро Костянтинович; Bratsilo, Dmytro
2024Обґрунтування конструктивних параметрів молоткового подрібнювача зернаПранцуз, Сергій Вікторович; Prantsuz, Serhii
2021Обґрунтування конструктивних параметрів подрібнювача фуражного зернаСалогуб, Богдан Русланович; Salohub, Bohdan
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів одноступінчатого подрібнювача соковитих кормівГромов, Костянтин Олексійович; Hromov, Kostiantyn
2022Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів подрібнювача стеблових кормівЖданова, Ірина Олегівна; Zhdanova, Iryna Olehivna
2024Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів подрібнювача стеблових кормівОсьмак, Вячеслав Олександрович; Osmak, Viacheslav
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів робочого органу причіпного аератора-подрібнювача компостних сумішейМахиня, Олександр Володимирович; Makhynia, Oleksandr
2022Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів роторного подрібнювача зернаКоба, Дмитро Олександрович; Koba, Dmytro
2021Обґрунтування параметрів барабанного ріжучого апарату для подрібнення стеблових кормівБорщов, Євген Ігорович; Borshchov, Yevhen
2024Обґрунтування параметрів подрібнювача соковитих кормівЧубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii
2023Обґрунтування процесу диспергування зерна пшениці при виробництві хлібаКонончук, Анастасія Сергіївна; Kononchuk, Anastasiia Serhiivna
2024Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиціСосновчик, Катерина Іванівна; Sosnovchyk, Kateryna
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідКапштик, Євген Олегович; Kapshtyk, Yevhen
2024Обґрунтування технології підготовки зернової сировини для виробництва комбікормівВоронова, Лілія Миколаївна; Voronova, Liliia Mykolaivna
2023Проект свинарського підприємства з розробкою дискового подрібнювача концентрованих кормівЦурук, Сергій Сергійович; Tsuruk, Serhii