Перегляд зібрання за групою - Теми pokaznyky yakosti

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вплив густоти рослин на ефективність виробництва зерна кукурудзи в умовах фермерського господарства «Оазіс» Кам̕̕янського Дніпропетровської областіБілоус, Ростислав Андрійович; Bilous, Rostyslav
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування технології виробництва комбікормів для прісноводних рибГоловко, Богдан Вадимович; Holovko, Bohdan
2021Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошнаЧерноброва, А. Д.; Сhernobrova, A.
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2023Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненнямГолота, Ірина Вікторівна; Holota, Iryna
2021Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якостіДегтярюк, Максим Олексійович; Dehtiariuk, Maksym
2022Оптимізація технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах фермерського господарства «Оріана» Кропивницького району Кіровоградської областіБойко, Максим Володимирович; Boiko, Maksym Volodymyrovych
2022Характеристика складу олії з насіння гарбузаЛуценко, Марина; Lytsenko, Maryna