Перегляд зібрання за групою - Теми retsept

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra
2023Обґрунтування технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням змішувачаБраціло, Дмитро Костянтинович; Bratsilo, Dmytro
2024Обґрунтування технології виробництва кормових сумішей збагачених продуктами переробки молокаТолстоног, Владислав Олександрович; Tolstonoh, Vladyslav Oleksandrovych
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2024Реконструкція кормоприготувального відділення на свинофермі з розробкою дозатора сипких кормівБерестова, Тетяна Сергіївна; Berestova, Tetiana
2025Удосконалення процесу приготування комбікорму на свинофермі з удосконаленням подрібнювача зернаПалієнко, Володимир Володимирович; Paliienko, Volodymyr Volodymyrovych
2025Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зернаМуза, Олександр Юрійович; Muza, Oleksandr Yuriiovych
2025Удосконалення процесу приготування та роздавання рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувачаСеменов, Максим Петрович; Semenov, Maksym Petrovych