Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595
Назва: Удосконалення процесу приготування та роздавання рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувача
Інші назви: Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia ta rozdavannia ridkykh kormiv na svynofermi z rozrobkoiu zmishuvacha
Автори: Семенов, Максим Петрович
Semenov, Maksym Petrovych
Ключові слова: свинарство
svynarstvo
комбікорм
kombikorm
рецепт
retsept
комбікормовий завод
kombikormovyi zavod
по-дрібнення
po-dribnennia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Семенов М. П. Удосконалення процесу приготування та роздавання рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувача: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Семенов Максим Петрович ; наук. керівник Івлєв Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595
Короткий огляд (реферат): Основною метою дипломного проєкту є розробка й обґрунтування конструкції змішувача для приготування рідких кормів на свинофермі, що забезпечив би рівномірне дозування компонентів, підвищену гомогенність суміші та ефективне транспортування до годівниць. Osnovnoiu metoiu dyplomnoho proiektu ye rozrobka y obgruntuvannia konstruktsii zmishuvacha dlia pryhotuvannia ridkykh kormiv na svynofermi, shcho zabezpechyv by rivnomirne dozuvannia komponentiv, pidvyshchenu homohennist sumishi ta efektyvne transportuvannia do hodivnyts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенов М. П..pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.