Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595| Назва: | Удосконалення процесу приготування та роздавання рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувача |
| Інші назви: | Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia ta rozdavannia ridkykh kormiv na svynofermi z rozrobkoiu zmishuvacha |
| Автори: | Семенов, Максим Петрович Semenov, Maksym Petrovych |
| Ключові слова: | свинарство svynarstvo комбікорм kombikorm рецепт retsept комбікормовий завод kombikormovyi zavod по-дрібнення po-dribnennia |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Семенов М. П. Удосконалення процесу приготування та роздавання рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувача: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Семенов Максим Петрович ; наук. керівник Івлєв Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595 |
| Короткий огляд (реферат): | Основною метою дипломного проєкту є розробка й обґрунтування конструкції змішувача для приготування рідких кормів на свинофермі, що забезпечив би рівномірне дозування компонентів, підвищену гомогенність суміші та ефективне транспортування до годівниць. Osnovnoiu metoiu dyplomnoho proiektu ye rozrobka y obgruntuvannia konstruktsii zmishuvacha dlia pryhotuvannia ridkykh kormiv na svynofermi, shcho zabezpechyv by rivnomirne dozuvannia komponentiv, pidvyshchenu homohennist sumishi ta efektyvne transportuvannia do hodivnyts. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12595 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Семенов М. П..pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
