Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єременко, Руслана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Yeremenko, Ruslana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T12:36:37Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T12:36:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Єременко Р. А. Удосконалення технологічної лінії забійного цеху: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Андріївна Єременко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є удосконалення технологічного процесу оглушення курчат-бройлерів в цеху забою та переробки на ПрАТ «Оріль-Лідер» з метою підвищення ефективності виробництва та покращення якості м'ясної продукції.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu ohlushennia kurchat-broileriv v tsekhu zaboiu ta pererobky na PrAT «Oril-Lider» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva ta pokrashchennia yakosti miasnoi produktsii | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | курчата-бройлери | uk |
dc.subject | kurchata-broilery | uk |
dc.subject | система газового глушіння | uk |
dc.subject | systema hazovoho hlushinnia | uk |
dc.subject | електроглушіння | uk |
dc.subject | elektrohlushinnia | uk |
dc.subject | лінія забою | uk |
dc.subject | liniia zaboiu | uk |
dc.subject | тушка | uk |
dc.subject | tushka | uk |
dc.subject | птахофабрика | uk |
dc.subject | ptakhofabryka | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії забійного цеху | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii zabiinoho tsekhu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єременко Р. А..pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.