Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669| Title: | Удосконалення технологічної лінії забійного цеху |
| Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii zabiinoho tsekhu |
| Authors: | Єременко, Руслана Андріївна Yeremenko, Ruslana |
| Keywords: | курчата-бройлери kurchata-broilery система газового глушіння systema hazovoho hlushinnia електроглушіння elektrohlushinnia лінія забою liniia zaboiu тушка tushka птахофабрика ptakhofabryka удосконалення udoskonalennia |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Єременко Р. А. Удосконалення технологічної лінії забійного цеху: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Андріївна Єременко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669 |
| Abstract: | Метою роботи є удосконалення технологічного процесу оглушення курчат-бройлерів в цеху забою та переробки на ПрАТ «Оріль-Лідер» з метою підвищення ефективності виробництва та покращення якості м'ясної продукції.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu ohlushennia kurchat-broileriv v tsekhu zaboiu ta pererobky na PrAT «Oril-Lider» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva ta pokrashchennia yakosti miasnoi produktsii |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Єременко Р. А..pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
